[MBA ALUMNI KLUB] Únorové kulaté stoly MBA komunity na téma závěrečných prací

Čtvrtý Data & Business MBA Alumni Klub, powered by KPMG proběhl v pátek 11. 2. a přinesl studentům zásadní téma – jak zpracovat a obhájit závěrečné práce.

Data & Business MBA Alumni Klub, powered by KPMG je komunita, díky které se manažeři a specialisti učí řídit business na základě práce s daty a později svoje know-how do komunity vrací a pomáhají tak dalším generacím kultivovat podnikání v Čechách. Komunita je bezpečným prostředím pro sdílení zkušeností a obchodních příležitostí.

Blíží se termíny obhajob závěrečných prací, takže téma únorového setkání MBA komunity bylo nasnadě. Dva studenti a jeden absolvent prozradili svých kolegům, jaké zvolit téma, jak ho pracovat a také tipy k obhajobě.

Děkujeme Adéle Ráčkové, Petru Nekulovi a Ladislavu Wiedermannovi za hostování kulatých stolů a držíme vám všem, kdo finišujete MBA program, palce.

“Tímto krokem jsme posunuli komunitu a její budoucnost blíže samotným studentům a absolventům. Právě propojení jednotlivých ročníků mezi sebou je jedním ze základních pilířů této komunity a mě velmi těší, že taková setkání mají pozitivní ohlasy. Klub není jen o zajímavých hostech nad rámec výuky, ale o budování komunity a vztazích, které si členové a členky odnáší,” doplňuje Kamila Rychtaříková, COO xPORTu a manažerka MBA programu.

A co na to členové a členky?

“Moc děkuji za všechny informace. Oceňuji přípravu na naše setkání a intro mi dalo větší vhled do tématu práce a celkové situace. Hodně štěstí :)”

“Myslím, že to byla dobrá akce a moc děkuji kolegům za sdílení zkušeností a tipů pro psaní práce.”

“Tohle je přesně to, co od komunity kolem MBA studia čekám. Jen tak dál a díky za to!”

MBA Alumni Klub se bude potkávat i v roce 2022, a to jednou měsíčně. Všechny termíny akcí najdete v kalendáři. Ta následující se bude konat v pátek 4. března od 18 hodin v xPORTu.


Text: Věrka Koukalová [vera.koukalova@vse.cz]
Fotografie: Martin Weinpold