Letošní KPMG Data Festival nabídne řadu ďábelských novinek

Svět dat a moderních technologií se rozvíjí čím dál rychleji a krok s ním drží i KPMG Data Festival. Jeho šestý ročník s podtitulem „Tajemství datového podsvětí“ proběhne 6. října v Rajské budově Vysoké školy ekonomické v Praze a nabídne řadu inovací, díky kterým si ho datoví entuziasté užijí ještě více.

Poprvé v rámci akce proběhne napínavá soutěž, které se mohou všichni zúčastnit v roli soutěžících i porotců. Soutěž o nejpekelnější vizualizaci vyzve přihlášené k přípravě vizualizace řešení problému s využitím daného výchozího datasetu. Cílem však nebude vytvořit vizualizaci správně a řešení demonstrovat co nejlépe, ale naopak v ní nasekat co nejvíce možných chyb!

Další novinkou letošního ročníku je využití inovativní eventové platformy Happenee, která se stala v historii prvním organizačním partnerem KPMG Data Festivalu. Průběh akce zpříjemní samotným organizátorům i hostům. Ti letos díky aplikaci najdou všechny informace k Festivalu na jednom místě a budou se přímo v aplikaci moci jednoduše přihlásit k účasti na jednotlivých přednáškách a workshopech.

Díky aplikaci se budou moci zúčastnit také další soutěžní hry. „Stánkovaná“ bude hosty nabádat ke sbírání bodů z návštěv firemních stánků. Vítěz hry získá nejen nejširší vědomosti o vystavujících firmách, ale také zajímavou cenu.

No a nakonec letošní ročník nabídne bombastickou novinku v programu, kterou ocení všichni se zájmem o data v bankovnictví. Banky a nové technologie jdou totiž ruku v ruce a na letošním Festivalu se sejdou hned 4 bankovní giganti! Vedle tradiční panelové diskuze s největšími partnery se tak nově uskuteční druhá, specializovaná diskuze, v níž svá datová tajemství odhalí Komerční banka, ČSOB, Česká spořitelna a Raiffeisenbank.

Registrace budou spuštěny 12. září 2023. Těšíte se? Odpočítávejte s námi na www.kpmgdatafestival.cz.