Naposledy v tomto akademickém roce s DAB Alumni klubem

Během posledního výukového týdne se uskutečnila i poslední akce DAB Alumni klubu v tomto akademickém roce.

Stejně jako v minulém roce, i letos jsme všechny společné akce uzavřeli datově orientovaným kvízem. Soutěžící na společném Kahootu hledali správné odpovědi na otázky asociované s našimi studijními obory, školou, prostředím a datařinou obecně. Hodně jsme se nasmáli a kvíz pro probíhající diskuzi často přerušovali. Nejlepší tipéři si mohly vybrat některou z připravených cen, mezi kterými byly počítačové myši nebo poukázky do sítě Ambiente.

Většina večera byla ale věnována volnému networkingu. K diskuzi je toho mezi studenty datových oborů začátkem června opravdu hodně – praxe u partnerských firem, zveřejněné termíny a komise státnic, obhajoba diplomových prací a samozřejmě začátek datového projektu.

Na závěr moc děkujeme všem, kteří chodí na naše akce, neustále nás podporují v dalším rozvoji a pomáhají plánovat poutavou náplň našich setkání. V létě si odpočineme a těšíme se, až se se začátkem dalšího akademického roku opět sejdeme. Do komunity přibereme studenty prvních ročníků bakalářského i magisterského studia, nové studenty vedlejší specializace datového inženýrství a v průběhu roku i účastníky dalšího běhu DS&BI Academy VŠE. Doufáme, že se opět sejdeme v co nejhojnějším počtu. Užívejte léta a těšíme se na vás!

A pokud ještě nejste členem naší datové komunity na Facebooku, neváhejte se přidat, aby vám neunikly už žádné naše datové akce!