[VŠE ALUMNI KLUB] Shrnutí prvního roku VŠE alumni klubu

Také DAB VŠE Alumni klub powered by KPMG pro studenty magisterských a bakalářských datových oborů má úspěšný první ročník za sebou. V akademickém roce 2021/2022 bylo uspořádáno šest akcí, workshopů či přednášek. Přivítali jsme hosty, kteří nás obohatili o datový pohled na zdravotnictví nebo product management, bavili jsme se o data-driven fungování firem Rohlik a GymBeam a naučili jsme se s FUTURE SALES postavit ideální profil na LinkedIn.

Na závěr roku jsme se pak v červnu sešli pouze v rámci networkingu a malé soutěže pro týmy o ceny.

Navíc – nejpilnější studenti, kteří na akce docházeli nejčastěji, byli pozváni na networking se studenty MBA programu v nádherných prostorech ČSOB.

Děkujeme všem, kteří na naše akce dochází, podporují je a přednáší nám. V uplynulém roce se zúčastnilo krásných 66 studentů! To je pro nás rozhodně závazek i do dalších let a skvělý základ úspěšné datové komunity.

Přejeme všem studentům – čerstvým absolventům, nově zapsaným do prvních ročníků, studentům na stážích nebo pořádně si užvajících prázdnin, příjemné léto. Těšíme se, až se v rámci načí alumni komunity na podzim zase setkáme!

Chceš-li se jako student registrovat jako člen klubu, aby ti žádná akce neunikla, použij následující odkaz: https://forms.office.com/r/AN1AT0sFAQ, nebo se přidej na náš Discord, který bude sloužit k rychlé a příjemné komunikaci mezi jednotlivými akcemi: https://discord.gg/WgJq4Q94


Text: Magdalena Podrazilová