[MBA ALUMNI KLUB] První ročník Data & Business MBA Alumni Klub je za námi

… a před námi dlouhá tradice, kterou jsme letos úspěšně načali. Klub je nástavbou a pojícím prvkem MBA programu – Data & Analytics for Business Management při VŠE a hlavním partnerem je společnost KPMG. Členství lze získat vstupem do MBA programu, pokračuje po absolvování formou Alumni komunity a je doživotní.

Letos jsme v alumni klubu přivítali současné studenty a také absolventy, vyučující i zástupce strategických partnerů.

Nejoblíbenějším formátem společných večerů byly kulaté stoly s odborníky. Probrali jsme témata jako leadership týmů na dálku, vedení datových týmů nebo jsme se podívali na řízení jedné firmy prostřednictvím tří různých pozic. Mezi hosty byli manažeři, manažerky a specialisté ze společností Livesport, Keboola, Google, Inekon nebo Manta.

Pohled do firem a řízení jejich datových skladů a projektů jsme do detailu probrali na dvou přednáška společnosti Rohlík a výhled na budoucnost české ekonomiky nám ukázal David Navrátil z České spořitelny.

Vrcholem prvního ročníku pak byl networkingový večírek ve velmi příjemných prostorách ČSOB, kde jsme propojili MBA komunitu s aktivními studenty z komunity datového magisterského programu.

Těšíme se na další ročník, nové absolventy a alumni a věříme, že pro ně i nadále bude Data & Business MBA Alumni Klub bezpečným prostředím pro sdílení zkušeností a obchodních příležitostí.


Text: Věrka Koukalová