[MBA ALUMNI KLUB] Červnový MBA networking v ČSOB

V letošním akademickém roce poslední Data & Business MBA Alumni Klub, powered by KPMG proběhl v pátek 10. června.

V červnu jsme se sešli ve velmi příjemných prostorách edu centra našeho partnera ČSOB a společně jsme oslavili úspěšný rok běhu naší datové komunity.

Stávající studenty datového MBA v tomto týdnu provedl workshopem data science Alex Fred-Ojala, který přijel z University of California v Berkeley. Páteční networking pro ně byl vítaným zpestřením nabitého programu. Komunitní setkání navštívili také alumni z předchozích ročníků, vyučující a vybraní aktivní studenti magisterského studia, kteří se pravidelně účastní naší studentské datové komunity.

Data & Business MBA Alumni Klub, powered by KPMG je komunita, díky které se manažeři a specialisti učí řídit business na základě práce s daty a později svoje know-how do komunity vrací a pomáhají tak dalším generacím kultivovat podnikání v Čechách. Komunita je bezpečným prostředím pro sdílení zkušeností a obchodních příležitostí.

MBA Alumni Klub se bude potkávat v roce 2022 i nadále, a to jednou měsíčně. Pokračovat budeme v dalším semestru, od září 2022.

MBA Alumni Klub se bude potkávat i v roce 2022, a to jednou měsíčně. Všechny termíny akcí najdete v kalendáři. Ta následující se bude konat v pátek 10. června od 18.30 v ČSOB.

Chcete se stát součástí datové komunity?
Přihlaste se do příštího ročníku MBA programu a posuňte svou kariéru na další level.
Nebo se staňte partnery programu.


Text: Věrka Koukalová