Leo Stöckl – Studium datového MBA vás může připravit na manažerskou roli a pomoci vám posunout se v kariéře.

Studium datového MBA vás může připravit na manažerskou roli a pomoci vám posunout se v kariéře. Leo Stöckl, DPO ve společnosti Allianz Trade v Hamburku, zpětně hodnotí svoje studium jako zásadní pro manažerský postup na současnou pozici.

“Jako Data Protection Manager musím dozorovat a schvalovat v DACH regionu všechny projekty, kde se zpracovávají osobní data. Rychle jsem si získal respekt a obdiv datových projektových manažerů, protože jsem schopen pochopit a challengovat jejich komplikované projekty, a to i po technické stránce.”

V MBA programu Data & Analytics for Business Management (DABM) věříme, že tou nejlepší cestou, jak získat kvalitní manažerské MBA vzdělání, není jen učit se od akademiků, ale hlavně pracovat spolu s lidmi, kteří řídí a realizují praktické projekty v oblasti business analytiky.

“Studium byla výborná kombinace teoretické i praktické části. Nejvíce mě oslovil Data Camp s Alexem z Kalifornie.” Alexander Fred Ojala vyučuje na University of California v Berkeley. Naše Datové MBA je připraveno ve spolupráci právě s touto univerzitou.

MBA program připravuje studenty na role špičkových profesionálů, kteří jsou schopni propojovat data, analytiku a business do jednoho celku a s jejich pomocí řídit inovace a transformaci firem. Lze ho doporučit každému, kdo má zájem o datovou problematiku a zároveň ocení praktickou a aktivní výuku s experty z akademického i firemního prostředí.

“Studium bych doporučil všem, které zajímá využití a zpracování dat, ale především manažerům, kteří chtějí úspěšně pracovat s daty.”

Tak na nic nečekejte a pusťte se i vy do jediného skutečně datového MBA ve střední Evropě. Přihlášku pošlete na: https://www.databusiness.cz/dabm/mba-registrace/