[VŠE ALUMNI KLUB] Závěr akademického roku s datovým kvízem a extra networkingem

Ani zkouškové, ani finále datových projektů nezabránili DAB VŠE Alumni klubu powered by KPMG sejít se i v měsíci červnu. Pošesté jsme se, jako vždy, první středu v měsíci, setkali na závěrečné akci akademického roku.

Hlavním bodem programu byl datově orientovaný kvíz. Týmy po dvojicích až trojicích na společném Kahootu hledaly správné odpovědi na otázky asociované s našimi studijními obory, školou, prostředím a datařinou obecně. Hodně jsme se nasmáli a kvíz pro probíhající diskuzi často přerušovali. Nejúspěšnější týmy si odnesly mimojiné stavebnice lega a poukázky do Ambiente.

Většina večera byla ale věnována volnému networkingu. K diskuzi je toho mezi studenty datových oborů začátkem červa opravdu hodně – praxe u partnerských firem, první státnice magisterského oboru, obhajoby diplomových prací, a samozřejmě probéhající datové projekty. Většina účastníků společně po ukončení oficiálního programu pokračovala ještě na neméně důležité na neoficiální pivo.

V závěru tohoto akademického roku moc děkujeme všem, kteří nám umožnili tuto komunitu rozeběhnout a neustále nás podporují v dalším rozvoji a pomáhají plánovat poutavou náplň našich setkání. V létě si odpočineme a těšíme se, až se se začátkem dalšího akademického roku opět sejdeme. Do komunity přibereme studenty prvních ročníků bakalářského i magisterského studia, nové studenty vedlejší specializace datového inženýrství av průběhu roku i účastníkydalšího běhu akademie DS&BI. Doufáme, že se opět sejdeme v co nejhojnějším počtu. Užívejte léta a těšíme se na vás!

Chceš-li se jako student registrovat jako člen klubu, aby ti žádná akce neunikla, použij následující odkaz: https://forms.office.com/r/AN1AT0sFAQ, nebo se přidej na náš Discord, který bude sloužit k rychlé a příjemné komunikaci mezi jednotlivými akcemi: https://discord.gg/WgJq4Q94


Text: Magdalena Podrazilová