Jiří Srp – studium datového MBA vás může připravit na manažerskou roli a pomoci vám posunout se v kariéře.

“Profesně mi studium pomohlo se dostat na manažerskou pozici. Z technické role jsem se stal vedoucím týmu,” řiká Jiří Srp, vedoucí týmu vývojářů v Barclays Investment Bank a student našeho MBA.

V MBA programu Data & Analytics for Business Management powered by KPMG (DABM) věříme, že tou nejlepší cestou, jak získat kvalitní manažerské MBA vzdělání, není jen učit se od akademiků, ale hlavně pracovat spolu s lidmi, kteří řídí a realizují praktické projekty v oblasti business analytiky.

“Oslovila mě unikátnost toho oboru, protože jiné čistě datově orientované MBA na trhu není,” řiká Jiří Srp a dodává “důležité pro mě bylo, že se klade důraz nejen na teoretickou část, ale i přesah do praxe a variabilita vyučujících – vždycky je na výuce někdo za univerzitu a někdo nebo dokonce několik lidí z praxe.”

MBA program připravuje studenty na role špičkových profesionálů, kteří jsou schopni propojovat data, analytiku a business do jednoho celku a s jejich pomocí řídit inovace a transformaci firem. Lze ho doporučit každému, kdo má zájem o datovou problematiku a zároveň ocení praktickou a aktivní výuku s experty z akademického i firemního prostředí.

Tak na nic nečekejte a pusťte se i vy do jediného skutečně datového MBA ve střední Evropě. Přihlášku pošlete na: https://www.databusiness.cz/dabm/mba-registrace/