Petr Fabera, manažer oddělení řízení dat v ČSOB o svém studiu MBA

V MBA programu Data & Analytics for Business Management powered by KPMG (DABM) věříme, že tou nejlepší cestou, jak získat kvalitní manažerské MBA vzdělání, není jen učit se od akademiků, ale hlavně pracovat spolu s lidmi, kteří řídí a realizují praktické projekty v oblasti business analytiky. To potvrzuje ve své referenci i Petr Fabera, absolvent Data & Business MBA a manažer oddělení řízení dat v ČSOB.

“Když jsem se dozvěděl, že je ČSOB partnerem tohoto programu a moji nadřízení mě podpoří v tom, abych šel studovat data, tak jsem do toho šel,” přiznává Petr Fabera.

“MBA program mi pomohl v profesním růstu a dostat se na manažerskou pozici. Naučil jsem se řídit lidi v datové organizaci a porozumět jejich práci do hloubky,” říká Petr Fabera a dodává, “program bych doporučil každému, kdo se dozvědět více o datech a kdo má ambice data využívat ve svém businessu nebo vést lidi v datech.”

Studentky a studenty datového MBA motivuje ke studiu příležitost k podnikání, kariérní postup nebo osobní rozvoj. Při studiu si vyzkoušíte pokročilé metody, osaháte datové sklady nebo potkáte snad všechny profese, které se kolem dat pohybují. Kromě MBA titulu vám po studium zůstane aktivní alumni komunita absolventů.

MBA program připravuje studenty na role špičkových profesionálů, kteří jsou schopni propojovat data, analytiku a business do jednoho celku a s jejich pomocí řídit inovace a transformaci firem. Lze ho doporučit každému, kdo má zájem o datovou problematiku a zároveň ocení praktickou a aktivní výuku s experty z akademického i firemního prostředí.

Tak na nic nečekejte a pusťte se i vy do jediného skutečně datového MBA ve střední Evropě. Přihlášku pošlete na: https://www.databusiness.cz/dabm/mba-registrace/