[MBA ALUMNI KLUB] Vánoční komunitní setkání s Rohlíkem a rohlíčky

Adventní setkání MBA Alumni Klubu powered by KPMG proběhlo v pátek 10. prosince. I přes předvánoční shon nám věnovalo svůj čas přes třicet členů komunity ze všech tří ročníků MBA programu.

Data & Business MBA Alumni Klub, powered by KPMG je komunita, díky které se manažeři a specialisti učí řídit business na základě práce s daty a později svoje know-how do komunity vrací a pomáhají tak dalším generacím kultivovat podnikání v Čechách. Komunita je bezpečným prostředím pro sdílení zkušeností a obchodních příležitostí.

Na poslední setkání v roce 2021 přijal pozvání CMO společnosti RohlíkLukáš Antoš. Lukáš promluvil o tom, jak moc data-driven je tento internetový obchod s potravinami a jak se jeho řízení nebo marketing musí lišit od tradičních e-shopů. O tom, že téma i přednášející skutečně zaujali, svědčí i fakt, že následná živá diskuze trvala stejně tak dlouho, jako samotná přednáška. Pozitivní zpětná vazba jen potvrzuje, že se letošní poslední setkání povedlo na výbornou.

“Respekt k jeho práci, k přehledu, který si za těch 9 měsíců zvládl udělat a dokázal odpovědět na všechny všetečné otázky.”

“Lukáš má obrovskou energii a tah na branku. Zejména zajímavá byla druhá pasáž, více se týkající dat. Hluboce smekám před všemi procenty a poměry a insighty, co řečník spatra věděl.”

“Oceňuji především otevřenost, Lukáš si na nic nehraje a říká věci tak, jak jsou. Navíc je nesmírně energický a pozitivní člověk.”

MBA Alumni Klub se bude potkávat i v roce 2022, a to jednou měsíčně. Všechny termíny akcí najdete v kalendáři. Ta následující se bude konat v pátek 7. ledna od 18 hodin v xPORTu. Věnovat se budeme opět managementu a well-beingu zaměstnanců v datových společnostech.


Text: Věrka Koukalová